CSS MenuMaker

Fibula


Instagram


Kerko Hotelin
Kërko Hotele të lira dhe Rezervo:
Kërko dhe Rezervo:
Shteti :
Board
Nisja
Kategoria
Destinimi :
Çmimi -
Data
Kërko Avio bileta
Nisja
Data e nisjes :
Arritja
Arrival Date :
Të Rritur
Fëmijë
Infant
Klasa
Gjej Busa
Shteti :
Board
DepartureCity
Kategoria
Destinimi :
Çmimi -
Data
Netë

Ofertë speciale

ÇMIMI FINAL MUND TË SHIHET PASI TË KLIKONI NË HOTELIN E DËSHIRUAR
LARA HOTELS
ROYAL HOLIDAY PALACE
5*
UAI
LARA
Hoteli është i vendosur në regjionin Lara - Kundu 15km nga aeroporti i Antalisë dhe 17km nga qendra e qytetit. Hotel është pranë plazhit
(PRISHTINA) ' Starting price from 886,05EURO
DELPHIN IMPERIAL
5*
UAI
LARA

Hoteli është i vendosur në regjionin Lara, 10km nga aeroporti i Antalisë dhe 15km nga qendra e qytetit. Hoteli është direkt në plazh.

(PRISHTINA) ' Starting price from 922,10EURO
LIMAK LARA HOTEL
5*
UAI
LARA
Hoteli është i vendosur në regjionin Lara – Kundu, 15km larg nga aeroporti i Antalisë si dhe 25km nga qendra e qytetit
(PRISHTINA) ' Starting price from 676,75EURO
IC GREEN PALACE  HOTEL
5*
HAI
LARA
Pozita: Hoteli është i vendosur në regjionin Kundu, 25km nga qendra e qytetit si dhe 15km nga aeroporti i Antalisë. 
(PRISHTINA) ' Starting price from 673,25EURO
SHERWOOD BREEZES RESORT
5*
UAI
LARA
Pozita: Hoteli është i vendosur në regjionin Lara, 10km nga aeroporti i Antalisë dhe 10km nga qendra. Hoteli është direkt në plazh. 
(PRISHTINA) ' Starting price from 526,60EURO
BELEK HOTELS
ELA QUALITY RESORT HOTEL
5*
ELA
BELEK

 Hoteli është i vendosur në regjionin Belek, dhe 25km nga aeroporti i Antalisë si dhe 35km nga qendra e Antalisë.  

(PRISHTINA) ' Starting price from 829,00EURO
LIMAK ATLANTIS RESORT
5*
UAI
BELEK

Hoteli është i vendosur në regjionin Belek 45 km prej Antalisë dhe 35 km prej  aeroportit.

(PRISHTINA) ' Starting price from 564,05EURO
SIAM ELEGANCE HOTELS & SPA
5*
UAI
BELEK

Hoteli është i vendosur në regjionin Bogazkent, 40km prej aeroporti i Antalisë dhe  50km prej qendrës së Antalisë.

(PRISHTINA) ' Starting price from 453,00EURO
REGNUM CARYA GOLF & SPA RESORT
5*
LUXAI
BELEK

Hoteli është i vendosur në regjionin e Belekut, 35km prej aeroportit të Antalisë dhe 45km prej qendrës së Antalisë. 

(PRISHTINA) ' Starting price from 1154,50EURO
SUENO DELUXE BELEK
5*
DELAI
BELEK

Hoteli është i vendosur në  regjionin Belek, 30km nga aeroporti i Antalias dhe 3km nga fshati me i afërt   Kadrieye.

 

(PRISHTINA) ' Starting price from 1006,00EURO
ALANYA HOTELS
GRANADA LUXURY RESORT & SPA
5*
UAI
ALANYA

Hoteli gjendet në regjionin Okurcalar, 30km nga Alanya dhe 95km nga aeroporti i Antalisë.

 

(PRISHTINA) ' Starting price from 571,40EURO
RAYMAR HOTELS & RESORTS
5*
UAI
ALANYA
 Hoteli është I vendosur ne regjionin Alara, 36 km nga Alanya dhe 90km nga aeroporti i Antalisë.  
 
(PRISHTINA) ' Starting price from 428,00EURO
LONG BEACH RESORT HOTEL & SPA DELUXE
5*
UAI
ALANYA

Hoteli është i vendosur në regjionin  Incekum, 20km nga Alanya dhe 90km nga aeroporti i Antalisë.

(PRISHTINA) ' Starting price from 554,60EURO
BOTANIK PLATINUM
5*
AI
ALANYA

Pozita: Hoteli është i vendosur në regjionin Okurcular - Alara, 32km nga Alanya dhe 90km nga aeroporti i Antalisë. Shërbim transferi pa pagesë deri në Alanya, Side apo Manavgat ofrohet me rezervim në recepcion.

 
Shërbimi: All Inclusive
(PRISHTINA) ' Starting price from 808,00EURO
ORANGE COUNTY RESORT HOTEL ALANYA
5*
UAI
ALANYA
(PRISHTINA) ' Starting price from 514,00EURO
SIDE HOTELS
ROYAL ALHAMBRA PALACE
5*
UAI
SIDE

 

Hoteli është i vendosur në regjionin Evrenseki, 5km nga Side dhe 48km nga aeroporti i Antalisë.

 
(PRISHTINA) ' Starting price from 815,00EURO
CRYSTAL ADMIRAL HOTELS SUITES
5*
ULTAI
SIDE

Hoteli është i vendosur në Kizilot, regjionin Side, 80km  nga aeroporti i Antalisë.

(PRISHTINA) ' Starting price from 415,00EURO
EUPHORIA PALM BEACH
HV1
UAI
SIDE
(PRISHTINA) ' Starting price from 549,00EURO
AMELIA BEACH HOTEL
5*
AI
SIDE

Hoteli është i vendosur në regjionin Kizilot, 80km nga aeroporti i Antalisë dhe 10km nga Side dhe Manavgat.

(PRISHTINA) ' Starting price from 445,05EURO
ROYAL DRAGON HOTEL
5*
UAI
SIDE

Hoteli është i vendosur në regjionin Evrenseki, 5 km nga Side dhe 48 km nga aeroporti i Antalisë.

(PRISHTINA) ' Starting price from 757,60EURO
KEMER HOTELS
FAME RESIDENCE KEMER HOTEL
5*
FSAI
KEMER

Hoteli është i vendosur në qendrën e qytetit Kemer, 50 km nga aeroporti i Antalisë.

 

(PRISHTINA) ' Starting price from 477,60EURO
AK-KA ANTEDON HOTEL
5*
UAI
KEMER

Hoteli është i vendosur në regjionin Beldibi 15km nga Kemeri, 30km nga qendra e qytetit të Antalisë dhe 45km nga aeroporti.


(PRISHTINA) ' Starting price from 572,08EURO
RIXOS SUNGATE
5*
AEAI
KEMER
Hoteli është i vendosur në regjionin Beldibi - Kemer, 45km nga aeroporti i Antalisë dhe 25km nga qendra e Antalisë. Hoteli është i shtrirë në 250.000m² dhe me gjatësi të bregdetit prej 1000m
(PRISHTINA) ' Starting price from 871,00EURO
AK-KA ALINDA HOTEL
5*
UAI
KEMER

Hoteli është i vendosur në regjionin Kiris, 7km nga Kemer dhe 65km nga Aeroporti i Antalisë. 
 
(PRISHTINA) ' Starting price from 510,70EURO